مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به تامین خواسته

سلام شخصی از من شکایت کرده و تامین خواسته کرده ‌حساب من رو بسته من هیچی به نامم نیست جز حساب بانکی و من یادم رفت توی ده روز اعتراض کنم الان چیکار میتونم بکنم درضمن یک نفر تمام پول من رو برداشته فرار کرده به خاطر همین بدهکار شدم الان چی کار میتونم بکنم. آیا اقساطی میتونم بدهم؟ ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باتوجه به اینکه اموالی جهت توقیف ندارید فعلا تامین خواسته قابل اجرا نیست. منتظر ابلاغ جلسات دادرسی باشید ودفاعیات خویش رابیان کنبد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام منتظر ابلاغ بمانید یا به حضورا به شعبه مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از صدور حکم قطعی می‌توانید درخواست اعسار و تقسیط محکوم به دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد و

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

مهلت اعتراض شما تموم شده باید بپردازید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، در جلسه رسیدگی اعتراض را مطرح کنید اگر محکوم شدید میتوانید دادخواست اعسار بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در حال حاضر اعتراض نتیجه‌ای ندارد و منتظر جلسه رسیدگی دادرسی باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تامین خواسته اجرایی نیست بهتر است منتظر ابلاغیه باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بعد از صدور حکم قطعی محکومیت ، شما می توانید دادخواست اعسار از محکوم به را مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر رای سازشی صادر نشد،بعد از صدور اجرائیه می توانید دادخواست اعسار دهید تقسیط شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان ثبت دادخواست اعسار و تقسیط محکوم به را خواهید داشت.

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

پس از صدور حکم محکومیت قطعیتان دادخواست اعسار دهید تا قسط بندی شود