مشاوره حقوقی رایگان - دغل بازی کارفرما

در محل کار بحث شد و کارفرما ادعای کذب چاقو کشی توسط من را دارد چگونه درخواست بازبینی دوربین رو بدهم و اگر دوربین حذف شده بود چه باید کرد و اینکه صبر کنم ابتدا انها شکایت کنن یا بنده اول شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

باسلام
اثبات چاقو کشی و هرنوع ادعا دیگر با ایشان است و ادعا خود را با دلیل باید ثابت نماید در صورت نبودن دلیل بر ادعا با انکار شما شکایت ایشان ردخواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با دستور قضایی درخواست بازبینی دوربین . از طریق اداره کار بر اساس قانون کار قابل شکایت از کا فرماست

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام درصورتی که کارفرما اقدامی انجام داده است که جرم تلقی می گردد ودلائلی دارید لازم است طرح شکایت کنید اما اگر کارفرما علیه شما شکایتی مطرح کند بار اثبات ادعا بعهده وی می باشد وباید شهود یا تصاویر ضبط شده دوربین را بازیابی کند واگر نتواند خوب قادر به اثبات اتهام علیه شما نخواهد بود موفق باشید