مشاوره حقوقی رایگان - طرح دعوی برای پارکینگ

سلام بنده سال83 یک واحد آپارتمان با ده متر پارکینگ از سازنده خریدم ودر مبایعه نامه هم قید شده وهنگام تنظیم سند فروشنده گفت چون پارکینگ زیر دوازده متر است نمیشود در سند قید کند و ده متر پارکینگ از بیست متر پارکینگ شماره 2 یک واحد دیگر را که آن هم متعلق به وی بود طی یک اقرارنامه محضری به من داد تا کنون مشکلی نبوده اما الان که واحد خودش را نیز فروخته وچند دست گشته تمام بیست متر پارکینگ را در سند خریدار جدید قید کرده و خریدار جدید میگوید چون درسند وی بیست متر پارکینگ است پس پارکینگ تماما مال اوست واقرارنامه من را ومبایعه نامه ام قبول نیست من شکایت تحویل مبیع از فروشنده کردم اما چون فروشنده دردادگاه گفت که پارکینگ را به من تحویل داده و به کس دیگر نفروخته دادگاه فورا شکایت من را رد کرده و مرا به طرح دعوی صحیح دعوت نمود حال میخوام بپرسم آیا من پارکینگ دارم یا خیر و باید چه نوع شکایتی بکنم ممنونم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تحویل پارکینگ از سوی فروشنده به توسط اقرارنامه با عنایت به عدم امکان قید نمودن پارکینگ زیر 12 متر در سند صورت گرفته است لیکن این مالکین جدید واحد دیگر هستند که با نادیده گرفتن حق شما، از استفاده کردن شما از پارکینگ خودداری می‌کنند فلذا توصیه بر این است که به طرفیت مالک جدید اقامه دعوی بنمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید دادخواست صحیح اقامه نمایید