مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن مبایعه نامه صوری

سلام خدمت شما چند سال پیش به یک شخصی یک مبایعه نامه صوری برای یک ملک دادم واون شخص بعداز چند سال خواست سواستفاده بکنه وازم شکایت کرد که ملکو واقعا خرید دادگاه تشکیل شد وباوجود شهود ومستندات حکم بربیحقیش صادرکرد تجدید نظر هم باز حکم به نفع من داد.اون طرف دوباره رفته دادخواست داده وپرونده درحال برسی دوباره هست میخواستم بدونم میتونم توهمین دادگاه لایحه بدم برلی باطل کردن مبایعه نامه یا باید صبرکنم دادگاه به نفعم تموم بشه دوباره وبعد دادخواست بدم ؟؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می‌توانید تا قبل از جلسه اول دادرسی دادخواست تقابل به ابطال موبایل نام سوری تقدیم دادگاه نمایید به هر حال تشخیص امر با دادگاه رسیدگی کننده می‌باشد