مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه ملک

با درود بیکران خدمت عزیزان

سوالی داشتم
3 سال قبل جهت کمک به یکی از دوستان که نیاز به وام داشت و جهت دریافت وام نیازمند مبایعه نامه با کد رهگیری بود
در یک آژانس املاک آشنا ، مبایعه نامه ای تنظیم شد که در آن قید شده بنده آپارتمانم را به دوستم به مبلغ فلان مقدار فروختم و وجه مذکور را به صورت دستی کامل دریافت کرده ام ..
در حال حاضر مشکلی متوجه بنده نشده ..
و بعد سه سال سند منزل دست بنده هست و سند به نام بنده هست
اما مبایعه نامه هنوز پابرجاست و باطل نشده ..
سوال اول :
آیا این آپارتمان قانونا مال بنده هست ؟ چون سند دارم ؟ یا باید مبایع نامه باطل شود ؟
و سوال دوم اینکه اگر مبایع نامه باید باطل شود چگونه باید اقدام کنم ؟
منت دار و سپاسگزارم از التفات شما

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

اگر اختلافی وجود ندارد خریدار باید کتبا مراتب را ظهر این قرارداد بنویسند که معامله با توافق طرفین اقاله شد و ادعایی نسبت به ملک ندارن در غیر اینصورت برای ابطال باید اقدام قانونی شود . جهت راهنمایی بیشتر با تلفن 09127115605 تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قانونا کسی که سند رسمی بنامش هست مالک میباشد ولی کسی که مبایعنامع دارد میتواند الزام به تنظیم سند رسمی را بخواهد حتی در صورت فوت ورثه اومیتوانند این الزام را بخواهنداگر دوست شما همکاری نمیکند دادخواست ابطال مبایعنامه را ارایه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مالک کسی است که سند بنامش باشد ولی با مبایعنامه می تواند الزام به تنظیم را مطرح نماید علی ایحال در ظهر آن اقاله معامله را درج نمایید