مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک از نامادری

دهداری اعلام می‌کند برای گرفتن سند مبایعه نامه تاریخ دار لازم است.
در زمان حیاتش پدرم یک مبایعه نامه صوری با همسرش تنظیم می‌کند و سند 6 دانگ را می‌گیرد
500 متر خونه باغ در برغان
هیچکدوم از ما نمیدونستیم
بعد دچار آلزایمر می‌شود و راهی آسایشگاه و.....فوت می‌شوند
به تازگی فهمیدیم سند ملک به نام ایشون شده و اصلا قصد ندارد هیچگونه قبول کند که این کار فقط صوری بوده
من و برادرم نتونستیم مجابش کنیم
آیا راهی دارد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معامله صوری به چه علت ؟ در قانون چنین معامله ای پذیرفته نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قرارداد صوری باطل می‌باشد می‌توانید برای اثبات صوری بودن شکایت کنید