مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه هزینه درمان و خسارت از کار افتادگی

با سلام و احترام
من طی ضرب و جرح عمدی توسط خانمی ، بند اول انگشت وسط دست راستم با قفل فرمان شکست دادگاه دیه به نفع من صادر کرد اما الان بعد از گذشت نه ماه هنوز نمیتونم از دستم مثل قبل استفاده کنم جزیی ترین کارهای منزل مثل شستن ظرف و تایپ سریع که در محل کارم مهم است عاجزم میخواستم بدونم میتونم برای از کارافتادگی از ایشون مجددا شکایت کنم و برای این کار چه مدارکی لازم دارم
همچین در شکایت قبل خودم درخواست مطالبه هزینه دادرسی و هزینه درمان نکردم میتونم برای این دو مورد اقدام کنم؟
ممنون از زحمات شما

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
چنانچه در نظریه پزشکی قبلی راجع به از کار افتادگی و ناتوانی انگشت مجروح نظری داده نشده میتوانید به رای دادگاه اعتراض کنید آنهم در صورتی که مهلت اعتراض باقی باشد. و در خصوص سایر هزینه هایی هم که فرمودین به جهت اختلاف نظر های کثیر راجع به مطالبه مازاد بر دیه نظر قطعی نمیتوان داد . یعنی بعضی قضات رای به خسارات مازاد بر دیه میدهند و بعضی نمیدهند. لذا شما دادخواست بدهید و اگر شانس با شما باشد انشالله که بتوانید موفق بشوید .