مشاوره حقوقی رایگان - فروش فالور

سلام من کارم اینکه فالور میفروشم 15 سالمه
یه مشتری داشتم که به من گفت فالور میخوام منم 2000 تا براش فرستادم من بهش گفته بودم که فالورا واقعی هستن اما در واقع فیک و الکی بودن حالا اون شماره حساب منو داره ایا میتونه از من شکایت کنه؟ و بعدش چی میشه؟ من فقط 15هزارتومن پول ازش گرفتم و حاظرم پس بدم براشم فالور فرستادم خیلی بیشتر از پولش فرستادم

پاسخ ها :

حبيب  آلبوغبيش

جناب آقای حبيب آلبوغبيش :

با سلام
با توجه به عدم امکان تایپ در صورت تمایل جهت مشاوره با اینجانب تماس بگیرید

حسن رنجبر

جناب آقای حسن رنجبر :

با سلام اگر از شما شکایت کند احتمال محکومیت شما بالاست