مشاوره حقوقی رایگان - فروش فالوور

سلام من از طریق یک پنل تو اینترنت فالور میفروشم یعنی یه مبلغ واریز میکنم به پنل و واسه مشتری ها فالوور میفروشم ( با یه سود تایین شده )‌، یک مشتری تازگیا قصد شکایت از من رو داره و دلیل هم خیلی قانع کننده نیست، من برای ایشون 10 هزار ممبر تلگرام از پنل خریدم و به حساب تلگرامشون ریختم منتهی خیلی از ممبر هایی ک واسه کانالشون زدم ریزش کرد و از 10 هزار تا به 3 هزار تا رسید ، ایشون راضی نیست و میگه کلاهبرداری کردم ازشون با اینکه مشتری خودم بودن و یک هفته پیش من فالورر میخریدن واسه پیجشون، منتهی الا شاکی شدن و میگن ک میخوان از من شکایت کنن ، آیا میتونه از من شکایت کنه با ابن ک من سفارشو تمام کمال انجام دادم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصولا خرید و فروش فالوئر از جهت معامله نامشروع است چون فالوئرها واقعی نیست و برای بالا بردن ظاهری افراد دنبال کننده است این است که در معامله ای که اساسش و جهتش مشروع نیست کلاهبرداری معنا ندارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر پولی با فریب دریافت شده باشد امکان طرح شکایت وجود دارد