مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پزشکی

با سلام از پرسنل رسمی کادر ناجا هستم سوالی که داشتم اینه که بازنشستگی پزشکی با سنوات (با سربازی) 12 میباشد الان حکم بازنشستگی پزشکی دارم که قید شده رهایی نامبرده ناشی از قیود خدمتی نمی باشد سوالم اینه اول معنی جمله چیه دوم شامل سی سال بازنشستگی میشه حقوق و مزایام به چه صورت میشه ؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازمند بررسی اسنادی است لیکن به نظر میرسد مشمول معافیت از خدمت باشید