مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه‌

با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما وکلای گرامی سوال بنده این است که بنده درسال 98 موتوری بودم با ماشین تصادف کردم مقصر ماشین است که بازوی دست راستم کبود و استخوان پای راستم سیاه و استخوان پای چپم سیاه و انگشت دوم دست راستم عمل شد که به تاندون اعصابم اسیب نرسیده بود از شما خواهشمندم دیه اینجانب را محاسبه نمایید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

میزان صدمات وارده توسط پزشکی قانونی تعیین می شود. تشخیص میزان جراحت و دیه از متن شما امکان پذیر نیست....... به پزشکی قانونی مراجعه نمایید