مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم

با سلام و عرض خسته نباشید. پدر بنده در سال 97 تصادف داشته و حدود یکسال استعلاجی دارند و در تاریخ 19 اسفند 98 رای دادگاه صادر شده و 25 روز برای اعتراض زمان داده اند. سوال اول اینکه آیا علاوه بر دیه اعلامی میتوان مبلغی بابت استعلاجی ها گرفت یا نه؟ دوم اینکه دیه پرداختی بر اساس نرخ سال 98 میباشد یا سال 99. با تشکر از راهنمایی و محبتتان با تشکر

پاسخ ها :

حبيب  آلبوغبيش

جناب آقای حبيب آلبوغبيش :

با سلام
با توجه به عدم امکان تایپ در صورت تمایل جهت مشاوره با اینجانب تماس بگیرید

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

أولاً مهلت اعتراض به حکم 20 روز بیشتر نیست
ثانیاً باید برای مطالبه خسارات مازاد بر دیه دادخواست بدهند
ثالثاً دیه با نرخ زمان پرداخت محاسبه می شود