مشاوره حقوقی رایگان - ازم شکایت شده

سلام
من در شهرستان شهریار زندگی میکنم. ازم در دادسرای تهران شکایت شده و ان ها داسرای شهریار را جهت بررسی پرونده به نیابت گرفتن.
بعد از بررسی پرونده من، دادسرای شهریار از من جواز کسب بعنوان کفالت گرفتن و من به قید اون آزادم.
اما بعد از اون در ثنا هیچ ابلاغیه ای نیامده جهت پیگیری پرونده.
الان باید چیکار کنم؟
به دادسرای تهران مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
منتظر ابلاغیه جدید باشید ولازم نیست فعلا اقدامی‌کنید.

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اگر شماره 16 رقمی پرونده رو دارید از طریق کافی نت با رمز ثنا میتونید اطلاعات پرونده و آخرین اقدامات و تصمیم رو مشاهده کنید