مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

سلام ببخشید از زمان کارشناسی اول یک ماهه گذشته وطرف اعتراض رو زده اما یک ماه گذشته هنوز ابلاغیه نیومده برای من باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

روند پرونده باید بررسی شود اگر درمشهد هستید جهت مشاوره درخدمنم 09155077604

پریسا ظهوریان

سرکار خانم پریسا ظهوریان :

درود وقت بخیر
مدت زمان رسیدگی قضایی بستگی به شعبه و تعداد پرونده های مطروحه در آن شعبه دارد لذا بهتر است حضورا از طریق مدیر دفتر پیگیری نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مهلت اعتراض به نظریه کارشناسی 7 روز است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سامانه اطلاع رسانی پیگیری کنید اگر ثبت نشده بود به شعبه مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سامانه اطلاع‌رسانی پرونده به نحو غیرحضوری پیگیری نمائید یا به شکل حضوری برای پیگیری به شعبه مراجعه بفرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

حسین برخشان

جناب آقای حسین برخشان :

سلام . منتظر تصمیم قاضی باشید که اعتراضش را میپذیره یا نه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به مفاد اعتراضیه ایشان دارد ممکن است صریحا درخواست ارجاع به کارشناسی سه نفره نکرده باشد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید همچنان منتظر باشید یا به صورت حضوری از شعبه مربوطه موضوع را پیگیری کنید.

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

تعلل کارشناس یا دفتر دادگاه هست بازهم مراجعه حضوری داشته باشید.