مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیفی زندگی زناشویی

سلام خانمم حدود یکسال و نیم پیش بدون اجازه ترک منزل کردند و از همان ابتدا درخواست طلاق نمودند دلیل خاصی هم ندارند و کودکمان را بعد از کلی ضرب و شتم و فحاشی های پدر و برادرشان که بعضا ناموسی بود در منزل پدری رها کردند سه ماه از او خبری نگرفت و حتی بنده شکایت کودک آزاری نمودم و محرز و محکوم شده است در آن مدت بدهی به خانواده اشان داشتم که تمام و کمال با زور منو مجبور به قرض کردن و دادن بدهی ها کرد تا بهم فشار بیاد. از طرفی وی مهریه خود را اجرا کردند و برای اینکه مرا بیشتر تحت فشار بگذارند نفقه هم اجرا کرده..
وی کودکمان را برخلاف حکم دادگاه که به وی اجازه دیدار فقط در بهزیستی را می‌داد. ربایید و هر کار کردم بچه را نیاورد. همش هم در مورد طلاق حرف می‌زد و دائم ناسزا میگفت تا من منزجر شوم و طلاقش بدهم البته خیلی منزجر شدم اما بخاطر کودکم که دختر 4 ساله است نرفتم درخواست طلاق بزنم وی هدفش بدست آوردن مال و منال و طلاق زورکی بود و به هیچ وجه خواهان ادامه زندگی نبود. سه بار از خانه بدلایل واهی همچون نبردنش به پارک و .. قهر کرده و خانواده اش بجای اینکه از من حمایت کنند آغوش خود را برایش باز می‌کردند و باعث جری تر شدن او شدند. برادرانش هم فحاش و لات هستن میخواهم کودکم را از وی بگیرم بعد درخواست طلاق بدهم ولی وی نمی‌دهد و همه چیز را یکجا می‌خواهد. او زندگیم را خراب کرد در حالی که من زندگیم را دوست داشتم و رفتارهای زشت و پروگری های او را تحمل میکردم ولی وی تخم نفرت در وجودم کاشته و دیگر ادامه وضع امکان ندارد. بعد از این آبروریزی ها بتازگی می‌گوید پشیمان شده ام درحالیکه بنیان زندگی را از بین برده است من کودکم را می‌خواهم چون خانه پدریش هم پدر‌ش معتاد است و خیلی از این لحاظ میترسم لطفا کمکم کنید ... امیدوارم متوجه شده باشید چه همسر لاابالی و پر رو دارم و از ادامه زندگی با وی هراس دارم لذا برای طلاق چه چیز دیگر باید به وی بدهم و تکلیف کودکم چه میشود..

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام حضانت بچه تا 7 سالگی با مادر است مگر اینکه شما در خطر بودن بچه از لحاظ جسمی و روحی را به دادگاه اثبات نمایید............ اگر مشغول به دادن اقساط مهریه هستید نیازی به پرداخت مال جداگانه نیست و میتوانید به استناد پرداخت مهریه به صورت اقساطی تقاضای طلاق نمایید. اما برای روشن شدن بهتر ابعاد قضیه حتماً با وکیل مشورت نمایید.

امير ارسلان  خوبياري

امير ارسلان خوبياري :

استان :

سلام درخصوص طلاق شما میتوانید با دادن حق وحقوق همسرتان از قبیل مهریه وی را طلاق دهید منتهی درمورد فرزندتان قانون تا سن 7 سالگی حضانت راتکلیف مادر میداند وپس ازاین مدت حضانت به پدر تعلق میگیریدچنانچه در این مدت مادر شرایط حضانت را نداشته باشد وشما این امر رابرای محکمه به اثبات برسانید حضانت به شما تعلق خواهد گرفت ودرخصوص ترک منزل از سوی همسرتان بدون عذر موجه شما میتوانید دادخواست عدم تمکین را به دادگاه ارائه دهید که در صورت تایید، نفقه به وی تعلق نخواهد گرفت.موفق باشید