مشاوره حقوقی رایگان - نقطه زنی موبایل

باعرض سلام. ببخشید من یه دوسال سرباز هستم. الان چندوقت پیش که خواستم از عابر بانک پول بگیرم حسابم مسدود شده. با پیگیری فهمیدم که 1سال پیش از خطی که به اسم من بوده کلاهبرداری کردن. اون خط هم اصلا باهاش تماسی نگرفتم سیمکارت اصلیم که همیشه دستم بوده یه سیمکارت دیگه است. حالا این مدت هم به دلیل نداشتن سامانه به من ابلاغ نشده است. الان خواستم ببینم من واسه درخواست نقطه زنی اقدام کنم مشخص میشه که اون موقع خط دست من نبوده؟؟ همچنین حضور غیاب پادگان هم دارم. حساب های بانکی هم هستند که هیچ پولی نیومده حسابم ...
ممنون از محبت و پاسخگویی شما بزرگواران

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام تمامی مواردی که به عنوان دلیل عدم حضور و دخالت خود در اینجا مطرح نمودید به دادگاه اعلام نمایید......... در صورت نیاز به تنظیم لوایح قانونی تماس بگیرید