مشاوره حقوقی رایگان - نقطه زنی

سلام. شخصی منو تهدید کرده که آبرومو میبره خیلی میترسم کابوس شده برام آخه شهرمون کوچیکه گفت : که از شمارم اطلاعاتمو در آورده و سیم کارتمو نقطه زنی کرده آدرسمو پیدا کرده اولش برام مهم نبود اما اینکارو کرد امکان داره غیر قانونی اینکارو کرده باشه ؟در ضمن از یکی از دوستام شنیدم که چند وقت پیش مغازش دزد زده و شماره دزدو از اپ اگهی نقطه زنی کردنو پیدا شده میتونه اینجوری منو پیدا کرده یا باید اثبات کن که من دزد باشم الان من باید چیکار کنم؟ که کار بیهوده نکرده باشم . نیاز هست سیم کارتمو بسوزونم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان ندارد نقطه زنی باید با دستور مقام قضایی باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نقطه زنی تحت شرایطی و با دستور مقام قضایی امکان پذیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگرکسی ادعا کند که شما سارق هستید باید با ادله بتواند اثبات کند صرف نقطه زنی و مشخص شدن موقعیت شما قاضی حکم نمیدهد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما هم بابت تهدید از ایشان شکایت نمایید . اینکه سین کارت را بسوزانید به اختیار شما بستگی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مستحضرباشید نقطه زنی باید با دستور مقام قضایی باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

میتوانید از ایشان به جهت تهدید با مستندات و مدارک شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نقطه زنی باید با دستور مقام قضایی باشد
سوزاندن سیم کارت به اختیار خودتان است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

نقطه زنی باید با دستور مقام قضایی باشد
و بابت تهدید از ایشان شکایت نمایید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر کاری نکردید دلیلی برای نگرانی وجود ندارد