مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت خرید وام

سلام . بابت خرید وام از کسی قرار شده 25 میلیون به طرف زودتر بدهم و اون هم تا زمان گرفتن وام که به گفته خودش 2هفته دیگر هست سفته 200 میلیونی به من بدهد و محضری اش کنیم. میخواستم بدونم امکان دارد طرف کلاهبردار باشد و من با سفته ای که از او دارم دستم به جایی بند میشود یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از جهت سفته در آینده می‌توانید نسبت به اجراء گذاشتن آن اقدام نمائید.