مشاوره حقوقی رایگان - محجوریت پدر

با سلام و خسته نباشید. ما در مورد محجوریت پدرمان در مرداد ماه سال قبل اقدام کردیم و خوانده را به اشتباه فقط دادستان قرار دادیم یعنی اسم پدرمان را در قسمت خوانده قرار ندادیم ولی در متن هم از پدرمان و هم اسم برادرمان که خانه پدری را به اسم خود کرده بود نامبرده و مفصل نوشته بودیم. که تمام مراحل دادگاه خانواده و تجدیدنظر طی شد و رای به محجوریت پدرمان دادند (پدرمان بعد از رای بدوی فوت کردند) و برادرمان به دیوان فرجام خواهی کرد که رای دیوان اینگونه است:
بنابراین دعوی مذکور به لحاظ نداشتن سمت خواهان ها در اقامه دعوی بموجب بند5 و10ماده 84ناظر به ماده 89قانون آئین دادرسی در امورمدنی و مواد 1219 و 1220 قانون مدنی و مواد 55الی 66 قانون امورحسبی و ماده 403قانون آئین دادرسی در امور مدنی قابل پذیرش نبوده است از این لحاظ به استنادمواد فوق الذکر با اصلاح رأی شماره.....شعبه....دادگاه خانواده از صدورحکم به حجر .......... به صدور قرار رد دعوی به لحاظ نداشتن سمت خواهان هاو اصالح رأی شماره....... شعبه .....تجدیدنظر از تایید رأی بدوی به تائید قرار رد دعوی ،رأی فرجام خواسته را با اصلاح مذکور ابرام و پرونده را اعاده مینماید بدیهی است هریک از ورثه یا تعدادی از آنان پس از فوت مورثشان چنانچه مدعی حجر پدرشان باشند می توانند دادخواست دایر بر صدور حکم حجر پدرشان و به طرفیت سایر ورثه(کلیه ورثه باید به عنوان خواهان یا خوانده طرف دعوی قرار گیرند)تقدیم نمایند زیرا بعد از فوت پدرشان ذینفع در صدور حکم حجر یا سلامت وی که اصل بر سلامت افراد است میباشند.
حال سوال ما این است که بالاخره آیا محجوریت پدرمان و رای دادگاه تجدیدنظر تایید شده است یا خیر؟
با تشکر فراوان از شما بزرگواران

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مرتبط پیرامون موضوع مطروحه بایستی تحت مطالعه قرار گیرند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مقاله ای در این رابطه تهیه د تنظیم کرده ایم به بحش پروفایل بنده مراجعه کنید و مقاله را رویت کنید