مشاوره حقوقی رایگان - پست سازمانی بعد از تبدیل وضعیت

با سلام و احترام/من نزدیکی پنج سال سابقه فعالیت به صورت شرکتی در شهرداری و ماموریت خدمت در فرمانداری دارم و امسال تبدیل وضعیت شدم مدرک کارشناسی کامپیوتر و کارشناسی ارشد حقوق دارم الان شهرداری من را با حکم رسمی کارگری با پست راننده اقدام کرده و شهرداری میگه چون پست بلاتصدی باتوجه به مدارک تحصیلی تو نداریم باید حکم کارگر رسمی بزنیم برات.آیا این حکم زدن صحیح؟ایا راهکاری دارد حکم من را کارمندی بزنند باتوجه با تجارب اداری و تحصیلاتم برنند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید موضوع قابلیت طرح دعوی از طریق دیوان را دارد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
مطابق قانون تبدیل وضعیت خیر مگر شهرداری موافقت کند .
موفق باشید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به این دارد که در پنج سال شرکتی شغلت چیه بوده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق ارگان مربوطه به نحو حضوری پیگیری نمائید.