مشاوره حقوقی رایگان - خالی شدن حساب بانکی

سلام بنده حسابم رو20تومن خالی کردند وکارتم وپیامک برداشت به گوشی خانومم میومدش ایشون هم ترسیده به من بگه الان که 15 روزگذشته تازه به من گفته ومن فهمیدم میخواستم ببینم آیا باگذشت این چندروز بازهم میشه به پلیس فتا شکایت کنم یا خیر؟
باتشکرفراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله می توانید شکایت کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم حتماً به پلیس فتا اعلام و از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی ولی باید به دادسرا شکایت کنید پلیس فتا بی فایده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق پلیس فتا این امر را حضوراً پیگیری بفرمائید.