مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میتوانم وام بگیرم

باسلام. من تکنسین تاسیسات و تعمیرکار پکیج و آبگرمکن و لوازم گازسوز هستم. کسی رو ندارم ضامنم بشه درامدم ندارم بدلیل اینکه جنس تو مغازم نیست و مغازم جای نیست جلوی چشم مردم باشه و طبقه بالای ساختمانیه چون رهن کافی نداشتم. و متاهل هستم دختر سه ساله دارم هرجا واسه وام میرم باید پول بریزم بحساب و بعد از چندماه وام بدن و ضامن هم داشته باشم. من نه پول دارم نه ضامن. زیر خط فقرم حتی شده شب سرگرسنه زمین گذاشتیم. میگن پول پارتی نداشته باشی کسی کمکت نمیکنه. چکار کنم خدارو خوش نمیاد دختر سه سالم گرسنه بخوابه کارگریم پیدا نمیشه تو شهرم اونم پارتی میخاد من ندارم.

پاسخ ها :

بهمن مقیمی ورزنی

جناب آقای بهمن مقیمی ورزنی :

با سلام متاسفانه این شرایط جز قوانین و دستور العمل های بانک ها می باشد و حتی خود ریس بانک هم این امکان را ندارد که بتواند برای شما اقدام خاصی را انجام دهد.

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، مشکل شما عدم کسب و یا کم بودن درآمد ناشی از شغل و یا حرفه است و نه معرفی ضامن و اخذ وام از بانک ! حتی با معرفی ضامن ، وقتی درآمد کافی نداشته باشید تا اقساط دریافت وام بانکی را بپردازید ، دریافت وام کمکی به بهبود معیشت شما نمی نماید بلکه گره ای کور بر مشکلات معیشتی فعلی شما افزوده می نماید . انشاءالله خداوند متعال مشکل شغلی و معیشتی همه حاجتمندان را رفع نماید .