مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام بنده 30تمن سفته از یه معتاد گذاشتم اجرا و جلبش کردم طرف الان زندانه
از زندان زنگ زد گفت اگه رضایت ندی اعسار میزنم میام بیرون گیرت میارم آیا این تهدید حساب میشه ؟
و اصلا میشه یه نفر اعسار بزنه و بدون وثیقه آزاد بشه؟
چون می‌دونم حتی پدرو مادرش چشم دیدنشو ندارن و وسایل خونه‌ی پدرشو برده داده به مواد وخونواده از دستش خیلی شاکی‌ان اونا بهم گفتن بندازش زندان همه راحت بشیم
پس کسی براش سند نمیزاره چون اعتیاد داره
حالا میشه راهنماییم کنید که من چطور میتونم مانع آزادیش بشم با تشکر

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می تواند دادخواست اعسار بدهد .
موفق باشید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می تواند در زندان درخواست اعسار بدهد.
اگر مدارکی داشته باشید می توانید به جرم تهدید شکایت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بخواد دادخواست اعسار بده باید وثیقه بزاره

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر اعسار وی پذیرفته شود از زندان آزاد خواهد شد لیکن تا صدور حکم اعسار، تنها با قید وثیقه می‌تواند آزاد باشد.