مشاوره حقوقی رایگان - رئیس مواد مخدر

شوهرم باسابقه 15ساله بالاخره باعفو در3سال اخرمجازاتش وبا بدبختی‌های ناموسی که سرمن ودختر 17 ساله ام اومده بود بیرون اومد هنوز عفو به اطلاع‌ نرسیده بود وایشون مشمول ادامه زندانی وکار اجباری در ای کاری بود که ازطرف اداره ورئیس مواد مخدر به جرم 19 گرم شیشه دربیرون منزل شکستن مخزن فیلمبرداری درون منزل انداختن این مواد به گردن شوهرم کردن، البته دفعه اولشون دراین رابطه کارها با دیگر مجرمان درحال آزادی نبوده واینکه باحمایت قاضی ومحقق پرونده باز به 15 سال دیگه محکوم گردیده باتوجه به نداشتن پول وکیل آزاد وکیل تسخیری گرفتیم که قاضی در محکمه اجازه کار وحمایت کردن ازش هرم راندادند وحق رو به رئیس مواد مخدر دادند، چرا باید این اقدامات مسکوت بمانند؟؟ چرا باید من دخترم دوباره بی سرپناه ومورد دیده شدن افراد بیشرم قرار بگیریم چطوری باید با این ادله حرفمون را که رئیس مواد مخدر گفته اند مواد از بیرون منزل ومحقق نوشته درداخل منزل پیدا شده دردادگاه با حکم خودش ونه حتی با زبان اقرار که مال منه به این حکم اونم اشد مجازات متحم بشه الان 52سالشه ودر79 سالگی دیگه چه جای پناه من وخانواده ام دارد. به کی پناه ببرم از این مامورانی که بخاطر درجه گرفتن دیگرون رو مقصر وخاطی جلوه میدن پرونده سازی میکنن.واینجاست که میگن هرچیز که بگندد نمکش می‌زنند وای به حالی که بگندد نمک. کمک میخام به دادم برسین. التماست ن میکنم. سپاس.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام
شما در پرونده وکیل دارید می‌توانید در آرا تجدید نظرخواهی نمایید اعاده دادرسی نمایید طرق فوق العاده اعتراض را انجام دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه جهت دریافت پاسخ درخور حقوقی می‌بایستی مورد مطالعه قرار گیرند‌.