مشاوره حقوقی رایگان - خرید امتیاز مسکن

شخصی که در یک تعاونی مسکن یازده سهم داشت امتیاز هفت سهم خود را به قرار هر سهم هشتاد ملیون تومان به من فروخت اما هیچ ساخت و سازی در آن تعاونی صورت نگرفت و عاقبت زمین را فروختند و پول فروش آنرا براساس آورده اعضا بین آنان تقسیم کردند که در این شرایط آن هشتاد میلیونهای من که پانصد و شصت ملیون میشد در نظر گرفته نشد و به فنا رفت،، آیا میتوانم برای این ضرر و زیان خودم طرت دعوی کنم، و در کجا و چگونه؟ ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما مشمول تبصره ماده 5 و ماده 12 قانون شرکت‌های تعاونی می‌باشد