مشاوره حقوقی رایگان - زمین

با سلام و احترام،
من 18 ماه پیش 500 متر زمین خارج از شهر از یک‌نفر بصورت قولنامه ای خریدم، این زمین بصورت کلی دو هکتار بوده که تقسیم بندی کردند و قواره 500 تایی به فروش میرسونن، قرار بود جاده این زمین ها درست بشه که درست نشده، از طرفی هم کلا زمین سند نداره و ایشان گفته بودند رونق پیدا میکنه اما دروغ بود و توی دل جنگل هست، استعلامات هم فقط نوشته مستثنیات میباشد، چطور میتونم با گذشت 18 ماهه فسخ قرار داد کنم و پولمو پس بگیرم؟
سپاس از پاسخ شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر غبن افحش اتفاق افتاده یا فریب در معامله می توانید معامله را فسخ کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که تدلیس به منصه ظهور رسیده باشد شما می‌توانید نسبت به فسخ معامله اقدام بفرمائید.