مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات جواز کسب

سلام ببخشید خواهرم و همسرش مغازه فست فود زدن ، همسرش به خاطر یه پرونده بازی که داره جواز نمیدن بهش خودشم چون داره حقوق از بیمه میگیره نمیتونه جواز به نام خودش بگیره چون حقوق قطع میشه به من گفته بیا جواز به نام تو بگیرم راستش من میترسم درد سری واسم ایجاد شه
امکان راهنمایی هست؟ایا واسم ممکنه مشکلی بوجود بیاد؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
مسولیت مغازه بر عهده صاحب جواز است .
موفق باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر با توجه به اینکه شراکتی است مشکل خاصی پیش نمیاد.
فقط از آنها تعهد بگیرید که مشکل بیمه و مالیات و... را باید انجام بدن

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در نظر داشته باشید که مسئولیت مغازه بر عهده صاحب جواز است.
به همین خاطر با مراجعه به دفتر اسناد رسمی، قراردادی تنظیم نمائید که هر گونه مخارج از قبیل مالیات، عوارض شهرداری و ... بر عهده خواهر و شوهرخواهر شما می‌باشد.