مشاوره حقوقی رایگان - چه زمانی به شورای حل اختلاف باید رفت

سلام روز بخیر همسایه از من و پسرم شکایت کرده بودن تازمانی که پرونده در کلانتری بود ایشان راضی به سازش نشدن والان پرونده به شورای حل اختلاف ارجاع شده وبرای پسرم فقط پیامک ارجاع پرونده اومده ما باید خودمون به شورا مراجعه کنیم یا منتظر ابلاغیه باشیم من مادرم وپسرم34 ساله هست باسپاس از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود.
برای جلسه رسیدگی پیامک ارسال خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر ابلاغ شورای حل اختلاف باشید

توجه داشته باشید که پرونده صرفاً جهت صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارسال شده و اگر سازش نکنید جهت ادامه رسیدگی به دادسرا ارسال می شود.

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

سلام
از شعبه وقت رسیدگی جهت صلح و سازش ابلاغ میشود.

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

,باسلام،عمدتا وقتی پرونده کیفری به شورا ارجاع میشود،قصد صلح و سازش طرفین میباشد،شورا شمارا در ساعت روز مشخص دعوت خواهد نمود ولیکن بصورت حضوری هم میتوانید اطلاعات کسب نمایید.موفق باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ابلاغ انجام میشود منتظر بمانید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شورای حل اختلاف، متعاقباً جلسه رسیدگی جهت صلح و سازش را ابلاغ خواهد نمود و در آن هنگام مراجعه بفرمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر تامل کنید ابلاغیه ارسال می شود