مشاوره حقوقی رایگان - سازمان اوقاف

سازمان اوقاف..برای صدور اجاره نامه..برای گاراژ پانصد متری..مبلغ سه میلیارد و پونصدمیلیون درخواست کرده...که یعنی بیشتر از پول خرید ملک عرصه و اعیانی...لطفا راهنمایی بفرمایید..که ثمره چهل سال زحمت پدرم و ما بوده

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

از آنجاییکه اوقاف متولی بوده میتواند درحدعرف تعیین اجاره بها انجام دهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید دید روابط کاری به چه شکل بوده است...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون شما می‌توانید طرح دعوی بفرمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود