مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک اوقافی

سلام یک قطعه زمین اوقافی هست که توسط پدرم چندین سال پیش از اوقاف اجاره شده و دوطبقه مغازه و خانه توسط پدرم روی زمین ساخته شده و اجاره بها هم توسط پدرم پرداخت میشده سال 82 پدرم فقط زمین این ملک را به مادرم فروخته بود مادر سال 97 فوت میکنه و خواهرها از پدرم برای دریافت ارث مادری شکایت میکنندو به دلیل اینکه تنها عرصه که زمین است در قولنامه آمده و پذیره آن پرداخت نشده بود و اعیان هم پدرم نفروخته بود قولنامه مادرم توسط دادگاه باطل شد.
سال 97 پدرم مغازه را با مبلغ200میلیون با من صلح کرد وتمام حقوق و پذیره اوقاف را به من واگذار کرد و من 500میلیون اجاره بها زمین را پرداخت کردم و اجاره نامه از اوقاف دریافت کردم.
اکنون خواهران از متولی اوقاف و من شکایت کردن که چرا اوقاف با وجود قولنامه مادرم که دوبار شکایت شده و هر دوبار قولنامه مادرم به دلیل اوقافی بودن و غیرقابل واگذاری بدون اطلاع متولی اوقاف باطل شده، با من که یک برادرهستم قرارداد اجاره امضا کرده و سعی در ابطال اجاره نامه اوقاف را دارند.
اکنون سوال من این هست که آیا متولی اوقاف جرمی مرتکب شده؟و ایا ممکن است اجاره نامه من باطل شود؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر مدارک و مستندات شماستا با گفتگوی متقابل اظهار نظر دقیقی به توان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به ادله موجود و دفاعیات طرف مقابل و اداره اوقاف از ادعای مطروحه شما دارد، لذا بهتر است جهت توضیحات بیشتر و اخذ راهکار تخصصی تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مرتبط با موضوع طرح شده می‌بایست تحت بررسی قرار گیرند تا پاسخ صحیح حقوقی ارائه گردد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است
زمین موقوفه قابل فروش نیست
و ..

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا تمام اسناد شما بررسی نشوند نمی توان اظهار نظر نمود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در دادگاه دفاعیات خود را مطرح نمایید در خصوص‌های جزئیات نیاز به بررسی بیشتر است

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود اولاً خرید و فروش زمین اوقافی ممنوع است ثانیاً انتقال منافع با اجازه متولی موقوفه معتبر است بنابراین ه نظر می‌رسد قرارداد شما با اوقاف معتبر باشد در صورت طرح شکایت دادخواست را به سمع و نظر یک وکیل دادگستری برسانید و راهنمایی مجدد بخواهید