مشاوره حقوقی رایگان - ملک اوقاف

با سلام خدمت شما بزرگواران و دادرسان
ایا جهت ملک اوقافی مادام العمر که سند تک برگی اوقاف دارد برای عرصه و اوقاف بعد از بیست سال حالا اومده برای بستن قراداد اجاره و پذیرش و از مالکان قبلی طلب نکرده و انها هم اهل اینجا نبودند و فروختند و کوچ کردند ایا مبلغ پذیرش و اجاره را میتوان بصورت اقساط داد یا نه چون به گفته اداره اوقاف برحسب قیمت روز حساب میکنند و الان بما گفتند باید 170 میلیون بپردازید این املاک به کارکنان پتروشیمی داده شده بوده برای حق مسکن و سنوات ایا شرکت پتروشیمی نباید پذیره اولیه با اوقاف داشته باشد یا اینکه ایا واقعاً میتوانسته بجای حق مسکن کارکنان ملک اوقاف بدهد ممنون از وقتتان خیلی بزرگوارید یا علی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره اوقاف یا متولی پیگیری شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا اوقاف برای نقل وانتقال پذیره اخذ مینماید که یک امر قانونی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از اداره اوقاف و یا متولی وقف پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان شکایت از پتروشیمی وجود خواهد داشت