مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی بنای قدیمی در باغ و ایجاد دیوار یک متری و فنس

باسلام
بنای قدیمی با تایید قدمت 40 ساله با تامین دلیل رسمی و گزارش و تایید کارشناس رسمی دادگستری دارم، بنا مخروبه شده بود و بنای جدیدی حدود 4 سال پیش در نقطه دیگری از باغ ایجاد و بنای قدیمی را از بین بردم،
آیا با توجه به تامین دلیل قدمت بنا، مشکلی برام ایجاد میشه؟
آیا با توجه به گذشت بیش از 3 سال از عمر احداث بنا و دیوار جدید، تخریب تعلق میگیره یا صرفا جریمه میشه؟
حدود جریمه چقدره؟
امکان اخذ سند با قانون جدید میسره؟
باغم 2500 متر هست و بنای قدیمی 25 متری بوده که اکنون بنای 40 متری ایجاد شده
حدود 100 تا درخت مثمر 30 ساله دارم.
سپاس

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به رای وحدت رویه جدید در خصوص تغییر کاربری املاک هرگونه مجوزی نیاز به استعلامات خاص از ادارات ذی‌ربط دارد از آنجا پیگیری فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه، پیرامون موضوع مطروحه بایستی تحت بررسی قرار گیرند.