مشاوره حقوقی رایگان - مجوز و میزان متراژ ساخت بنا در باغ

با درود
بنده باغی ب متراژ 20000 مترمربع (دو هکتار ) دارم ک از زمین‌های واگذاری ملی هست و سند نداره ولی 25 سال هست ک درخت هست و الان نیاز ب ساخت بنا جهت انباری و نگهداری محصول و تجهیزات باغبانی و نیز مکانی جهت استراحت و اسکان دارم و فاصله از روستا 3 کیلومتر هست ؟! آیا جهت صدور مجوز ب مشکلی بر میخورم و اینک چ میزان متراژ اجازه ساخت می‌دهند؟! ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید به اداره منابع طبیعی مراجعه کنید در واقع شما مالک نیستید بلکه مستاجرید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات جهاد کشاورزی ملاک عمل است به آن اداره مراجعه فرمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به اداره جهاد درخواست مجوز ساخت اتاقک نگهبانی و انباری را بدهید و تا 30 متر به شما ‌ مجوز خواهند داد البته اگر شرایط را داشته باشید و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بصورت حضوری به جهاد مراجعه ذکن وتقاضای خودرا مطرح و در صورت موافقت به اندازه کافی مجوز ساخت صادر میشود

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

به جهاد کشاورزی مراجعه نموده و درخواست خود را ثبت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از جهاد کشاورزی مجوز بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حدود 24تا 40متر مجوز میتوانید بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه مالکیت شما محرز است ی خير مسئله مهمی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به اداره جهاد منطقه مراجعه نمایید و درخواست کنید که قصد ساخت اتاقک دارید و می توانید یک اتاق کوچک به اندازه 30 متر در آن تعبیه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
به جهادکشاورزی رجوع کنید….