مشاوره حقوقی رایگان - کالای قاچاق سرقتی

با سلام ی سری کارتن مانیتور از ما دزدیده شده ک قاچاق بوده میشه ازش شکایت کرد؟
و اینکه بعد از مشخص شدن آن ب عنوان متهم قاضی پرونده را به تعزیرات می‌فرسته یا نه؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله می توانید شکایت کنید . البته باید بتوانید اثبات نمایید و پرونده سرقت در دادگاه رسیدگی می شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر برای تعیین قیمت اجناس به کارشناس ارجاع شود قاچاق بودن آنها مشخص می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت اقدام مواردی برای شما در نظر گرفته می شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در مورد مانیتور سرقتی شما به عنوان صاحب مال میتوانید از ایشان شکایت نمایید نیازی نیست که به قاچاق بودن آن اموال اشاره کنید بدون اشاره به قاچاق بودن اموال تحت عنوان سرقت شکایت مطرح نمایید تا موضوع مورد پیگیری قرار گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای اثبات کالای قاچاق باشد بله