مشاوره حقوقی رایگان - چطور گواهی فوت پدرم بگیرم

از پدرم خیلی ساله خبری نیس و میگن ممکنه فوت شده باشه ب ثبت احوال شهر خودمون رفتیم میگن فوت نشده پدرم بندرعباس بوده الان باید برم اونجا؟ ب کجا مراجعه کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید اعلام حکم موت فرضی از دادگاه بگیرید و سپس می توانید بقیه کارها را انجام دهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پیگیری نمایید امکان جستجو یافت شدن وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید نسبت به أخذ حکم موت فرضی پدر از طریق دادگاه اقدام بفرمائید و سپس اقدامات مربوطه را به سرانجام برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید حکم غایب مفقود الاثر بگیرید نه گواهی فوت