مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اجاره سرقفلی

باسلام.پدربنده مالک سرقفلی مغازه ای هستن درسال 69بااجاره رسمی که دردفترخانه نوشته شده.باسرقفلی 750هزارتومن و اجاره ماهانه 400تومان‌.که تا1402.5.20اجاره هاپرداخت شده وفیش پرداختی به بانک روداریم. مالک قبلی فوت شدند وسال89مالک جدیدازوراث سند روخریدند. از ما شکایت کردن که ازسال 73اجاره پرداخت نکردیم وتعدیل اجاره خواستن. قاضی هم حکم به نپرداختن اجاره کردن و طبق نظرکارشناس که تعدیل روحساب کردن مارومحکوم کردن
سوال بنده اینه.ایاتعدیل شامل اجاره های سال های گذشته میشود؟
درصورتی که دراجاره نامه قیدشده درصورت ندادن اجاره اجرت المثل به میزان اجرت المسمی باید پرداخت بشود؟
ممنون ازراهنمایی شماعزیزان

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ تعدیل شامل اجاره‌های سال‌های گذشته نمی‌شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد