مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه از مرکز مشاوره

فقط يك جلسه مشاوره از مرکز مشاوره گرفتم كه اصلا راضى نيستم ميخوام پولم رو پس بگيرم باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام بهرحال شما خدمت دریافت کرده اید و ایشان صطبق اصول برای شما وقت گذاشته اند و اصولا نمی‌توانید کاری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مرکز مشاوره به شما خدمت ارائه داده است فلذا مبلغ شما قابل عودت نیست.

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

با توجه به اینکه تعهد مشاور به نتیجه نمی باشد امکان پس گرفتن وجه وجود ندارد.