مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه از مرکز مشاوره

سلام من ده روز پیش به با مرکز مشاوره ...تماس گرفتم و خواستم مشاوره کنم وقتی شنیدم هزینه اش زیاده منصرف شدم ولی اون خانم دست از سرم برنداشت وبهم گفت از یکی قرض کن جواب می گیری من هم این کار رو کردم پول رو واریز کردم ولی چند ساعت بعد همسرم فهمید و ازم خواست پول رو پس بگیرم منم الان ده روز تماس می گیرم ولی پاسخی دریافت نمی کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به توافقات حاصله دارد
ابتدا باید دید چگونه توافق کرده اید
آنگاه اقدام مناسب را انجام دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.به نهاد صادرکننده پروانه مرکز مشاوره(بهزیستی یا سازمان نظام روانشناسی)مراجعه و طرح موضوع کنید جهت پیگیری.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اگر مذلکرات شفاهی بودهداست اظهارنامه مطالبه وجه داده سپس دادخواست مطالبه کجه همراه با هزینه دادرسی و خسارات بدهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دادخواست مطالبه وجه از طریق دفتر خدمات قضایی مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید درخواست اصلاح مدارک را داشته باشید