مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ضرب و جرح

سلام وقت بخیر. بنده 13 سال دارم پدرو مادرم ازهم جداشدند و من همراه مادربزرگم زندگی میکنم و پدر و مادرم من رو رها کردند و شناسنامه هم دست مادرم هست که به مادربزرگم نداده با دوستم دعوام شد من رو هل داد سرم بخیه خورد. از پدرم اطلاعی ندارم مادرم هم از من خبر نمیگیرد از کودکی پیش مادربزرگم بودم ولی برگه حضانت به مادربزرگم ندادند. میتونم شکایت کنم خودم یا همراه مادربزرگم ؟لطف میکنید پاسخ من رو بدهید ممنون

پاسخ ها :

فردین تیموری

جناب آقای فردین تیموری :

سلام
با توجه به اینکه شما به سن بلوغ شرعی نرسیده اید بدوا شما یا مادربزرگتان می توانید شکایت کنید که در این صورت به استناد ماده 70 قانون آیین دادرسی کیفری برای شما قیم موقت تعیین می کند تا دعوی را ادامه دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سرپرستی دادسرا موضوع را پیگیری کنید یا با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

بله،باید به اداره سرپرستی بروید و موضوع را مطرح کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام مادر بزرگ می‌توانند شکایت مطرح نمایند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

قبلا پاسخ داده ام
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید