مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان رسیدگی به دادخواست مهریه

مدت زمان رسیدن به نتیجه برای دریافت مهریه از اموال متوفی چقدر حدودا زمان نیاز است؟

پاسخ ها :

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

بسته به زمان خاصی نیست ،پیگیری و وقت دادگاه تعیین کننده است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بسته به ترافیک پرونده ها و نوبت رسیدگی متفاوت است، پیشنهاد میشود از تخصص وکیل در این امر بهره ببرید جهت وصول از محل ماترک متوفی

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

به همراه دادخواست مهریه میتوانید اموال را توقیف نمایید اما تا قطعی شدن رای محکومیت و مزایده اموال ممکن است حدودا 6 ماه طول بکشد بستگی به روند پرونده در شعبات رسیدگی کننده و اجرا و پیگیری های شما دارد.