مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. از زمان دادخواست مهریه به دادگاه تا زمان جلسه دادگاه چقدر طول می کشه؟ گفته شده که اگر اعسار از هزینه دادرسی بزنیم خیلی طولانی میشه؟ دادخواست مهریه به دادگاه با اعسار هزینه تقریبا چقدر زمان میبره تا اولین جلسه دادگاه و صدور اجرا؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

در مورد مهریه اگه دادگاه تشخیص بده نیازی به صدور حکم اعسار نیست و دادگاه بدون هزینه دادرسی رسیدگی میکنه. مدت زمان رسیدگی بستگی به نوبتهای شعبه داره. یه شعبه ممکنه یه ماهه بشه شعبه دیگه بیشتر
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer