مشاوره حقوقی رایگان - هزینه وکالت برای درخواست تعدیل اجاره بها

سلام

خواهش میکنم به من یک ایده‌ای بدهید در مورد هزینه وکالت برای درخواست تعدیل اجاره بهای یک مغازه نانوایی تافتونی که مستاجر سرقفلی داره
با کمال تشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

ممنونم ولی برام لازمه که بدونم اصلان میتونم اون هزینرو بپردازم یا نه لطف کنید حدودا به من بگید چقدر حداقل باید بپردازم
با تشکر فراوان

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ایین نامه جدید حق الوکاله ها چند روز قبل ابلاغ شد با یک سرچ ساده در گوگل مطالعه کنید