مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اجاره بها

سلام
بنده مستاجر و صاحب سرقفلی مغازه هستم. مالک مغازه با تنظیم دادخواست افزایش اجاره بها و به موجب آن تعیین اجاره بهای جدید توسط کارشناس رسمی، رای به افزایش اجاره بها را علیه این جانب گرفت و در دادگاه تجدید نظر هم تایید و قطعی شد. اما تا کنون اقدام به اجرای حکم ننموده است. سوال اینجاست مادامی که مالک جهت اجرای حکم اقدام نکند. آیا بنده ملزم به پرداخت اجاره بهای جدید هستم یا حتما باید از طریق اجرای احکام اقدام کند؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در حال حاضر اقدام به دادن اجاره بها مطابق با شرایط سابق کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید اجاره بها را بر اساس اخرین قرارداد پرداخت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد و مثل ماه های قبل اجاره بها را پرداخت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به عدم صدور اجراییه و پیگیری مالک همچنان می‌توان مثل سابق اجاره بها را پرداخت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مثل سابق اجاره بها را پرداخت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تا ابلاغ اجراییه میتوانید مثل قبل پرداخت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام تا ابلاغ اجراییه مثل سابق اجاره را پرداخت نمایید