مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اجاره بها سرقفلی

باسلام .بنده مالک مغازه ای هستم که مستاجر دارد و مشمول قانون سال 56 هستش و اجاره نامه رسمی داره که مربوط به سال 1348 هست و تمدید نشده و موجر مالک قبل هست و اجاره ش هم ماهی 1000 تومن مونده. و هرماه به صندوق دولت میریزه و من تاحالا برداشت نکردم حال میخاستم ببینم واسه تعدیل اجاره بها باید حتما اجاره نامه جدید باهاش بنویسم چون باهم اختللف داریم و حتما راضی به قرارداد اجاره نامه جدید نمیشه یا با همون اجاره نامه قدیمی که بنامه مالک قبلی موجر هستش میتونم بعنوان مالک فعلی ملک تقاضای تعدیل کنم و ضمنا باید به کجا مراجعه کنم ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه راهکار حقوقی نیاز به بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو خواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر حقوقی مستلزم بررسی مدارک جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی می باشد