مشاوره حقوقی رایگان - دعوای خانوادگی

باعرض سلام.
من س هستم. 4ساله ازدواج کردم. خانواده ی شوهرم خیلی تو زندگیم دخالت میکنن. و من 2ساله متوجه شدم شوهرم عقیم هست و با ایشون به هر دکتر و دوایی نیاز باشه برای درمان ایشون رفتم. اما ایشون درمان نشدن. و با این اوضاع خانوادش باز دخالت میکنن. ما تو یک ساختمون زندگی میکنیم. سر این دخالت ها من با شوهرم دعوام شد و شوهرم جانب خانوادشو گرفت. بنده شکایت کردم و به شوهرم گفتم تا برام یه خانه ی جدا به اسمم نخری حاضر به ادامه ی زندگی نیستم. زیرا که پدرشوهرم بسیار پولدار بوده چون شوهرم عقیم است چیزی به شوهرم نمیدهند که مبادا به من برسد. و من به شوهرم گفته ام برای اینکه من یک پشتوانه داشته باشم برایم خانه بخر. اما شوهرم امتناع میکند و میگوید خانه را به نام خودش میخرد. از آنجا که خانوادش بسیار دخالت میکنن من میترسم بعد از برگشت به زندگی شوهرم خانه را به نام پدرش بزند. حال با این اوضاع چه کنم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

چنانچه به نام خودش هم بزند مطلوب است اگر برای ثروت میخواهی بمانید به نام پدرش هم بزند درتهایت برای شما مطلوب است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مهریه تان را مطالبه و اموال شوهر را توقیف کنید. به استثنا یک واحد خانه که جز مستثنیات دین است الباقی را میتوانید بابت مهریه توقیف کنید