مشاوره حقوقی رایگان - کپی پرونده

سلام اگه درخواست کپی پرونده رو بکنیم ولی قبول نکنن چیکار میشه کرد ؟بنده نمیتونم تو دادگاه تمرکز کنم

پاسخ ها :

سارا دارابی

سرکار خانم سارا دارابی :

سلام اگر سمت داشته باشید به صورت کتبی از قاضی شعبه درخواست کنید
به جز صورتجلسات دادگاه از سایر موارد میتوانید کپی بگیرید

یک وکیل

بنام خدا با سلام سرور گرامی ، باید با در داشتن برگ ثنا و کارت ملی و ابلاغیه((منظور شماره پرونده اعم از اجرای احکام- دادگاه-دادسرا ،اخرین محلی که پرونده شما در انجا است مراجعه کنید))و تقاضای خویش را به رئیس و یا قاضی ان شعبه مبنی بر اینکه مستدعی است دستور فرمایند کپی پرونده را با هزینه اینجانب بدهیدو در اجرای ماده 351 از قانون آئین دادرسی کیفری جدید رییس شعبه دستور می دهد در اجرای ماده فوق تصویر پرونده را به ذینفع بدهند . بدیهی است چنانچه شماره پرونده را به هر علت ندارید از قسمت سابقه یابی دادگستری با ارائه کد ملی اقدام تا مشخص شود پرونده شما در کجا می باشد و جهت مزید عین ماده 351 قانون ایین دادرسی کیفری و نظریه مشورتی در این خصوص نیز ارسال می گردد ماده 351- شاکی یا مدعی خصوصی و متهم یا وکلای آنان میتوانند با مراجعه به دادگاه و مطالعه پرونده، اطلاعات لازم را تحصیل نمایند و با اطلاع رئیس دادگاه به هزینه خود از اوراق مورد نیاز، تصویر تهیه کنند. تبصره- دادن تصویر از اسناد طبقه‌‏بندی شده و اسناد حاوی مطالب مربوط به تحقیقات جرائم منافی عفت و جرائم علیه امنیت داخلی یا خارجی ممنوع است. نظریه مشورتی شماره 5909/7 مورخ 13/9/1379 اداره حقوقی قوه قضاییه: اولا”- در ماده 73 ق . آ . د . ک . 1378 به فرد اجلای اوراق پرونده که صورتجلسه تحقیقات مقدماتی است، اشاره شده و لذا اخذ رونوشت از سایر اوراق نیز ، با رعایت قید و شرط مذکور د رماده مزبور ، بلامانع است. ثانیا – طرق تحصیل اطلاعات مذکور در ماده 190 ق . آ . د . ک . 1378 مختلف و اعم است از مطالعه پرونده ، تهیه یادداشت و اخذ رونوشت. ثالثا” – اختیار مذکور در ماده 190 ق . آ . د . ک . 1378 منحصر به متهم و وکیل او نیست بلکه شاکی و وکیل وی هم می توانند در این مرحله با مراجعه به پرونده اطلاعات مورد نیاز خود راتحصیل نمایند. رابعا” – پس از صدور حکم نیز مراجعه طرفین یا وکلای آنها به پرونده برای تحصیل اطلاعات مورد نیاز منعی ندارد، اعم از اینکه حکم غیابی و قابل واخواهی و یا حضوری و قطعی و یا قابل تجدیدنظر باشد.و اینکه نمی تونید در دادگاه تمرکز داشته باشید درخواست خویش را مرقوم و با ارامش به قاضی شعبه تحویل دهید مشکلتان ان شا الله حل می شود