مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور خریدار برای انتقال سند خودرو

سلام دوسال پیش ماشین پژو به صورت وکالتی فروختم وبه خریدار یک ماه فرصت دادم تا بیاید سند بزنم اما نیومد دادگاه شکایت کردم الان که جواب اومده میگه باید مبلغ 10 میلیون واریز کنم تا برام توقیف خودرو بزنند ولی من این پول ندارم باید چی کار کنم؟آیا اگر این مبلغ واریز نکنم ثابت میشود که اگر خریدار تخلفی بکند با ماشین پای من گیر نیست؟ممنون

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست فک پلاک بدهین نه تامین خواسته

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما می توانید بدون توقیف دادخواست الزام به فک پلاک مطرح کنید.
برای توقیف باید مبلغی که دادگاه خواسته را واریز کنید وگرنه انجام نمی شود.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

باهمان قولنامه فروش هم مشخص بوده ومسئولیتی ندارید.ازطریق پلیس راهور اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از زمان فروش اتومبیل تمامی تخلفات صورت گرفته با اتومبیل با خریدار است که اگر مبایعه نامه داشته باشید قابل اثبات است .
همچنین می توانید با در دست داشتن مبایعه نامه به پلیس راهور مراجعه کنید و درخواست توقیف اتومبیل را نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
احتمالا تقاضای دستور موقت نموده اید که میتوانید منتفی و دادخواست دهید
باید تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید