مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل زوج

با سلام. وکیل همسرم در پرونده جهیزیه بدون اینکه سمتی داشته باشه. اومد نگذاشت بنده وسایلم را بار بزنم من از ایشان شکایت کردم ولی تجدید نظر میگوید درسته سمتی در این پرونده نداشته ولی طبق ماده55 ایشان وکیل هست. در حالی که قاضی بدوی ایشان را محکم کرد و تجدید نظر ایشان تبرئه کرد حالا باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
آرا صادر شده را بفرستید تا بررسی شود . می توانید تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است
به یک وکیل متخصص وکالت دهید یا رجوع کنید