مشاوره حقوقی رایگان - تصرف خودرو

سلام من 300 میلیون پول از دوستم پول گرفتم که یک ماه بعد پرداخت کنم 10 روز قبل موعد تاریخ چک ماشینی داشتم به 850 میلیون میخریدند و میخواستم بفروشم و پول دوستم رو بدهم دوستم که از من 300 میلیون طلب داشت اومد و گفت من مشتری برای ماشین دارم و ماشین رو بهش دادم که ببرد و بفروشد نه فروخت و رفت ماشین رو پنهان کرد و چک من هم تاریخ ش سر رسید و برگشت خورد و تمام حساب های من بسته شد.
سوالی که داشتم از وکیل های عزیز الان 9 ماه از این موضوع میگذرد و میخواستم ببینم الان من باید چی کار کنم‌ و برای این 9 ماه میتونیم کرایه این چند مدت ماشین رو از دوستم بگیرم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شمااگر می توانید ثابت کنید ماشین را به امانت دست او سپرده اید علیه وی دشکایت خیانت در امانت کنید