مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سرباز فراری در صورت داشتن بیماری اعصاب و روان

سلام من به دلیل مریضی مادرم واین که تک پسرم و کسی نبود ازش نگهداری کنه فرار کردم الان ده ماه فرار کردم مادرم فوت شده بیماری شدید اعصاب دارم پرونده دارم وبه هیچ وجه نمیتونم خدمت کنم. به دلایلی به یگان خدمتم که شهر دیگر هست نمیتونم برم چگونه باید پیگیر معافیت بشوم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر سربازی فرار کند و در خارج از پادگان و حتی سال ها بعد از فرار دچار بیماری یا مشکلی جسمی یا روحی شود میتواند از معافیت پزشکی استفاده کند اما الزامی است به یگان مراجعه کند و بعد از پرداخت جریمه و اعلام حضور در یگان برای معافیت اقدام کند.